Ondan korkuyor musun seni ele geçirir diye ?

2010 yılı Haziran ayında aşırı yağışlar nedeniyle Pakistan’da Sindh bölgesinde bir sel felaketi yaşanmıştı.

Selden dolayı 20 milyon kişi evinden yurdundan olmuş tarlalarını, yaşadığı yerleri sular basmıştı.

Bölgenin sular altında kalması ile yaşam alanları daralan milyonlarca örümcek ağaçlara çıkmıştı. Ve bu da inanması güç, hayret verici ama gerçek bu aşağıdakiler görüntüleri ortaya çıkarmıştı.

Bu korkunç olayın bir de beklenmedik faydası olmuş bölge halkına. Sel sularının oluşturduğu bataklık ortamında üreme imkanı bulduğundan sayıları artan sivrisineklere karşı doğal bir denge oluşturmuş. Örümcekler sivrisinekleri yedikleri için bölgede sıtma salgınlarının da önüne geçilmiş doğal olarak. Doğada herşeyin inanılmaz bir matematiği ve dengesi var. Hiç bir şey nedensiz değil !


Bu örümcekler ise sadece minik bir örnek !

Simdi sen, iki kutluya zıplıyor takla atıyor diye şaşırıyor bunla da kalmayıp “robotlar” tarafından ele geçirileceği sanıyorsun😳

Sen, şimdiye kadar yaşadığının dışında hafsalanın dahi alamayacağı, gözünün kulağının ve daha hangi organların varsa onların dahi tam anlamıyla anlayamayacağı; verdiği ne varsa bir titreşimle hepsini geri alabilecek, senin ise hiçbir şey yapamayacağın sadece canlı kalırsan seyredebileceğin bir kudretin içinde yaşıyorsun.

Ondan korkuyor musun seni ele geçirir diye ?

———-

** Yeni kitabımla sizlerler buluşmamıza, ruhsal zeka ile şekillen liderliğin ruhunda yapacağımız yolculuğa az kaldı.

Yorum Yapılmamış

Yorum Yaz